Мини рукомет: Шестаци завршили турнир

У костолачкој Спортској хали завршен је и турнир у мини рукомету за ученике шестог разреда Основне школе „Јован Цвијић“. На овом такмичењу учествовало је шест екипа у мушкој и четири у конкуренцији девојчица.

Турнир су 1. децембра својим дуелом отворили дечаци из одељења 6/7 и 6/6. Успешнији су били рукометаши из 6/7 и савладали су свог ривала – резултатом 13:4. У другој утакмици истог дана 6/5 је савладало другаре из 6/2 са 7:1. Након тога уследила су два неизвесна меча. Најпре је одељење 6/1 победило 6/4 – резултатом 14:13, а затим и 6/7 са 7:6. Након полуфиналних и финалних утакмица прво место освојило је одељење 6/4, турнир је на другој позицији завршило одељење 6/2, док је треће било 6/7.

 На турниру у мини рукомету за ученице шестог разреда најбољи резултат је остварило одељење 6/4, које је освојило златну медаљу, друго место освојило је 6/2, а такмичење је на трећој позицији завршило одељење 6/6.

Турнир у мини рукомету за шестаке, који је успешно организовао Културно – спортски центар „Костолац“ завршен је 13. децембра, а занимљиве утакмице сваког дана пратило је од 80 до 120 посетилаца.

 

Comments are closed.