Позоришна представа “Повратак откачених”

НОВО! ДРУГАЧИЈЕ! УРНЕБЕСНО!

КОМЕДИЈА! ВОДВИЉ! МЈУЗИКЛ!

29.09.2020. ГОДИНЕ, ДОМ ОМЛАДИНЕ КОСТОЛАЦ

Ова комедија настала је као одвојен наставак комедије „Откачене“ , која је освојила публику актуелним темама, шареноликим ликовима препознатљивим из свачије свакодневнице а све кроз узбудљив заплет. „Повратак откачених“ са собом доноси нове згоде и незгоде, сада већ познате породице Јовановић. Наши јунаци су и у овом наставку заиграни, весели, често наивни и лакомислени, али са друге стране озбиљни и посвећени.

ПАЖЊА, ПАЖЊА! И ви који нисте гледали први део слободно диђите , за Јовановићке вам не треба предзнање, осим оног да ћете се од срца насмејати.

Сестре Беба и Зага (Моника Ромић и Славица Љујић) су и даље блиске, али и даље потпуно различите. Након што се и трећи пут развела, не часећи часа, већ тражи следећег кандидата. Након званичног развода на суду, испред истог упознаје потенцијалног кандидата за новог мужа. Беба је приморана да упозна Воју (Борис Миливојевић) са својом породицом, на чему он упорно инсистира из једног посебног разлога који ће Бебу тотално избацити из колосека. Нека нова сазнања ће испливати на површину њеног и Војиног односа, што ће довести до неочекиваних ситуација.

Загина комшиница, Ана (Даница Радуловић), и даље трага за човеком свог живота, али овога пута је убеђена да га је и нашла и коначно ће изаћи на први састанак са својом симпатијом, да ли ће се састанак завршити браком или мраком, видећемо…
Загина ћерка, тинејџерка Лола (Јована Младеновић), постаје девојка, без обзира што Зага и Беба желе да она што дуже буде њихова девојчица.

Да ли ће девојчице / девојке / жене овога пута променити своје животе, да ли ће наћи праве партнере, да ли ће прећи преко свих препрека како би стигле до свог циља – сазнаћете у овој урнебесној комедији!
И на крају – дајемо гаранцију да ћете из позоришта изаћи задовољни као и први пут!

Играју:
Моника Ромић
Борис Миливојевић
Славица Љујић
Јована Младеновић
Александар Којић
Даница Радуловић
Специјални гост из оффа : Милорад Милинковић Дебели (Трагач из Потере)Текст: Славица Љујић
Режија, сцена и избор музике: Моника Ромић
Сонгове отпевали: глумци представе


Comments are closed.