Како разумети пораз: Увод у победу

У Библиотеци у Костолцу, Одељењу Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац у среду, 6. јуна 2018. године, одржано је мотивационо разговаралиште, тј. вече са причом на тему: „Како разумети пораз: Увод у победу“. У разговору су учестовали чланови групе „Разговаралиште“ (Милан Цековић, Бојан Стојић, Александар Радојевић, Драгана Ивковић, Вања Шипка, Сузана Шустер Радојевић) и наш познати музичар Иван Зорановић Киза, који је испричао своју веома занимљиву и поучну животну причу.

О Разговаралишту:

Разговаралиште сачињава група људи која се окупља са циљем да разбије локални концепт, предрасуде, стереотипе, варијанте „ја сам такав-какав сам“ и која се супроставља лажним жртвовањима и пристајању да овде где јесмо – нема ништа и ничега. Полазећи од тога да ако се жели нека промена у друштву и у свету уопштено, прво треба поћи од себе, својим радом и залагањем дају пример људима око себе. На својим састанцима обрађују теме личног развоја и свој рад заснивају на подршци између појединаца који чине Разговаралиште.

Иван Зорановић рођен је 1974. године у Београду, по занимању је музичар, примарно гитариста, мада дејствује и на разним другим инструментима (клавијатуре, бас гитара, виолончело, ситар, бузуки, бубњеви), према потреби и захтевима посла. Професионално се бави музиком од 1995. године. Сарађује са многим музичарима и уметницима у различитим подручјима посла, од клупских цовер наступа по Београду, до високо-професионалних ангажмана са Ђорђем Балашевићем, групом Галија, Николом Врањковићем (са којим је примарно клавијатуриста, а мање гитариста), Драганом Јовановићем (Кугуарси), Иваном Јордан.

 

Comments are closed.