Вести2

 ТУРНИР У БАСКЕТУ

 

Све потребне податке и формуларе можете преузети кликом на линк


КОСТОЛЧАНИ ПО РЕЗУЛТАТИМА У ВРХУ ДОМАЋЕГ И СВЕТСКОГ РИБОЛОВА!

Чланови костолачког Спортско – риболовног друштва „Дунавац“ ове сезоне бележе одличне резултате на домаћој и међународној сцени у свим категоријама.

„Дунавац“ у 2017. прославља 69 година постојања и рада, а следећа година је јубиларна. Управа овог спортског колектива у наредним годинама планира активности на даљем развоју спортског и рекреативног, као и такмичарског риболова, али и организацију бројних такмичења.

 


 Тамбурашки састав “La Banda”

 У склопу манифестације “Островаћки бећарац” вечерас од 20 часова у МЗ Острово тамбурашки састав “La Banda”. Дођите да заједно ђискамо. Понесите само добро расположење!


На костолачкој плажи „Топољар“ овог лета

 Школа пливања за основце

Најбитније је истаћи да је ова школа пливања бесплатна. Сви занитересовани малишани или њихови родитељи додатне информације о раду и евентуалном укључивању у даљу обуку могу добити на телефоне: 012/402-178 (Културно – спортски центар Костолац) и 062/224-885 (Стефан Спасић).

Један од најмлађих колектива у великој спортској породици Костолца, Кајак кану клуб „Весло“ успешно је ушао у нову сезону. Након промоције, која је организована у Основној школи „Јован Цвијић“, у рад клуба укључило се десетак ученика шестог и седмог разреда ове школе.

30. Септембар: КОСТОЛАЧКИ ПОЛУМАРАТОН

 

Полумаратон је данас спортска дисциплина са највећим растом броја учесника. Један од најважнијих разлога за ово јесте изазов који полумаратон представља, док уједно не захтева превелико улагање времена.
Да ли прихватате изазов? 👣


 

Драги Костолчани,

у току је организовање изложбе фотографија ,,Костолац, некад и сад”.

Овом приликом позивамо све заинтресоване суграђане да учествују у акцији прикупљања фографија, у циљу туристичке промоције града Костолца.

Ваше фотографије можете доставити у просторијама Културно-спортског центра ,,Костолац”, у Улици Боже Димитријевића бр.1 (Спортска хала).

Прикупљене фотографије биће одштампане у већем формату, а оригинали враћени власницима.

Молимо све заинтресоване да нам помогну у реализацији овог пројекта, срдачно Вас поздрављамо.

 

 

 

Comments are closed.