Loading Догађаји

« Сви Догађаји

Златни глас Костолца

1. децембра @ 19:00 - 22:00

Такмичење певача аматера под називом „Златни глас Костолца“ одржаће се по први пут у Костолцу 1. децембра 2024. године у Дому културе од 19 часова.

 

Такмичење је прилика да уметници стекну афирмацију и да жирију и публици прикажу свој таленат, вокалне способности и уметничке квалитете. Овом приликом позивамо све заинтересоване љубитеље певања да се пријаве и на тај начин помогну у очувању традиционалних изворних песама и српског културног наслеђа.

 

Изводи се по једна изворна песма и једна новокомпонована песма у духу традиоционалне српске музике.

 

Пријава такмичара је до 10. новембра 2024. године; право учешћа имају кандидати старости од 16 до 65 година а најбољи међу њима понеће вредне новчане награде.Уз пријаву кандидати обавезно морају да пошаљу видео или аудио запис на коме изводе једну од нумера. Снимак, заједно са попуњеном пријавом шаље се на мејл адресу czkmuzika@gmail.com.

 

На основу пристиглих пријава комисија ће извршити селекцију кандидата и обавестити их минимум 8 дана пре почетка такмичења. Кандидати изводе по једну нумеру из обе категорије уз пратњу оркестра који ангажује организатор.

 

Образац пријаве за такмичењеПреузми

Додатне информације можете добити на број телефона 012/402-178.

Детаљи

Датум:
1. децембра
Време:
19:00 - 22:00

Место

Дом културе Костолац

Comments are closed.