„Удај се мушки“ у Костолцу

У уторак, 05. новембра 2024. године у позоришној сали Дома културе у Костолцу са почетком у 20.00 часова одржаће се позоришна представа „Удај се мушки“.

Представа “Удај се мушки” прати три пријатеља. Добрица, млак и без амбиција, доведен је пред свршен чин: његова девојка Сандра, жена чврстог и немогућег карактера, жели да се венчају и одселе из стана њене мајке у Дубаи, где је добила посао.

Из Емирата она телефоном издаје задатке за организацију венчања у року од 10 дана, када ће се вратити у Београд. Проблем настаје када Добрица сазна да је Лепи, његов пријатељ коме је позајмио новац из фонда за венчање, тај новац уложио у бизнис – са лешницима. Али они нису родили.

Под будним оком Таште, Добрица, Лепи и Вектор – пријатељ рационалан и одмерен, упуштају се у авантуру организације венчања без новца, уз немогуће захтеве који само стижу од будуће младе. Уз идеје и машту, оснивају агенцију за организацију свадби, праве конкурс и постављају одглас – али одзив није велики.

Један човек се ипак јавља, прихвата да буде Волонтер у измишљеној агенцији. Али и он има тајну. Комедија пуна сплетки, ситних превара са певањем и лешницима.

Смешна, али и горка прича о нашим људима и менталитету, рађена према тексту младе драматуршкиње Дуње Петровић, а режију потписује редитељка Марија Барна Липковски.

Играју:  Милош Ђорђевић, Снежана Савић, Стефан Урош Тешић, Предраг Котур, Александар Меда Јовановић, Ратко Танкосић.

Цена улазнице за представу „Удај се мушки“ је 500,00 динара.

Представу “Удај се мушки” организује Центар за културу „Костолац“ под покровитељством Градске општине Костолац.

Comments are closed.