“Мајстор Марио, срећу остварио” гостује у Костолцу

Центар за културу „Костолац“ организује 30.03.2023. године од 18:00 часова у позоришној сали Дома културе у Костолцу дечију позоришну представу „Мајстор Марио, снове остварио“.
Цена улазнице је 300 динара.
Мајстор Марио је омиљени мајстор свих дечака и девојчица. Симпатичан, поштен, вицкаст, сналажљив, мајстор Марио долази у сан девојчице Лене која игра игрицу у којој он главни лик и покушава са њим да ослободи заробљену принцезу . Како би је ослободили, Марио и девојцица Лена морају да превазиђу разне препреке и савладају многе непријатеље. Наилазе на симпатичну печурку (коју је позлао змај Змаја да превари Мариа) и она успева у први мах да их превари својим слатким речима и још слађим изгледом. Када Марио узме чаробни прах који му даје печурка, он губи своје способности , затим и памћење и не може да пронађе пут до своје принцезе коју је заробио змај Змаја. Змај Змаја је обећао печуркици да уколико убеди Марија да узме чаробни прах, да ће задобити љубав све деце и да ће јој деца поклонити све играчке и слаткише. Печуркица је насела на Змајина обећања али захваљујуци девојчици Лени и принцези Бресквици схвата да је погрешила, да је не треба чинити другима лоше ствари и повређивати их као и то да не треба веровати свима и бити лакомислен.
Представа је едукативног и забавног типа коју изводе професионални глумци. Представа је за децу узраста од 3 до 10 година.

Comments are closed.