Никола Ђуричко и ,, Show biz” у Костолцу

02. фебруар 2023. године у 20:00 часова
Позоришна сала Дома културе у Костолцу
Цена улазнице је 800 РСД
Нови stand up Николе Ђуричка
Након 3 године од врло успешног станд уп-а Николе Ђуричка ,, Све што сте хтели да знате о Џонију а нисте смели никад да га питате” Никола Ђуричко спремио је нови програм под називом ,, Show biz” и ове зиме у периоду од месец дана наступаће у Србији региону и дијаспори у оквиру велике турнеје која ће трајати месец дана. Нови материјал као и прошлог пута Никола Ђуричко је писао сам а тиче се његовог живота каријере и породице. И овај шоу има за циљ да исприча на духовит начин занимљиве детаље из његовог живота и каријере.
Никола Ђуричко:’’SHOW BIZ?’’ је мој нови stand up шоу. Скоро три године нисам наступао па сам се ужелео људи, публике. Имам пуно новог материјала, рецимо зашто су ме хватали у крагну, зашто сам морао да присуствујем порођају или зашто сам пријавио сина у полицију. То су само нека нова животна искуства и сазнања која желим да поделим са људима.”
Џони златоусти, човек који речима лечи.
Хумор за духовите.
Продаја карата је од 20. јануара у Спортској хали у Костолцу од 08:00 до 22:00 часа, на дан представе од 08:00 до 15:00 часова у Спортској хали у Костолцу, од 15:00 часова до почетка представе на билетарници Дома културе у Костолцу.

Comments are closed.