“Новогодишња бајка” са Леонтином и Тијаном Дапчевић

У четвртак, 22. децембра у Спортској хали у Костолцу у склопу манифестације „Чаробни децембар“ одржан је разноврстан програм за наше најмлађе суграђане. У програму су учествовали Плесни студио „Ројал“ из Пожаревца и Балетски студио „Амадеус“ са својим играчима. Деца су учествовала у наградној игри „Најлепши направљени украс“ где су своје украсе правили сами код куће и доносили у халу.

У склопу манифестације „Чаробни децембар“ концерт „Новогодишња бајка“ са хором „Чаролија“ из Београда одржале су Леонтина и Тијана Дапчевић. Деца су певала и уживала у концерту.

Посетиоци су могли да пробају посластице које су направиле жене из Удружења жена Кленовник.

Новогодишње честитке су могли малишани да праве са едукаторима из креативне радионице „Смарт Старт“.

На крају програма су проглашени најлепше направљени украси. Деца су била подељена  у три старосне категорије: од 4 до 6 година, од 7 до 9 година и од 10 до 12 година. Сви учесници наградне игре су добили пакетиће док су победници у свакој категорији добили по занимљив поклон. У категорији од 4 до 6 година најлепши украс је направила Искра Ружа Стојковић, у категорији од 7 до 9 година Лазар Ђорђевић, док у категорији од 10 до 12 година била је најбоља Катарина Петковић.

Манифестацију „Чаробни децембар“ организовао је Центар за културу „Костолац“ под покровитељством Градске општине Костолац.

Comments are closed.