Завршен фестивал “Виминацијум Лумен Меум – Деспини дани”

Завршне вечери фестивала “Виминацијум Лумен Меум – Деспини дани” додељене су награде фестивала.

*Награду за најбољег младог глумца је добио Часлав Чупић за улогу Елистера у представи “Позови ме ради прељубе” Културно-просветног центра Петровац на Млави.

*Награду за сликовит приказ лика је добио Милош Мијајловић за улогу Конија у представи “Оскар” Центра за културу “Драган Кецман” Кучево и улогу фењера у представи “Сан летње ноћи” позоришта “Миливоје Живановић” Центра за културу Пожаревац.

*Награде за најбоље женске епизодне улоге су однеле Марија Дебељаковић Стефановић за улогу Белинде и Марија Миладиновић за улогу Брук у представи “Иза кулиса” Градског позоришта Јагодина.

*Награде за најбољу мушку епизодну улогу су однели Бојан Милорадовић за улогу Фредерика у представи “Иза кулиса” Градског позоришта Јагодина, и Миљан Грујић за улогу Ентонија Розана у представи “Оскар” Центра за културу “Драган Кецман” Кучево.

*Награду за најбољу главну женску улогу је добила Сара Траиловић за улогу Ђаволка у представи “Сан летње ноћи” пзоришта “Миливоје Живановић” Центра за културу Пожаревац.

*Награду за најбољу главну мушку улогу је добио Јован Ивковић за улогу Филипа у представи “Позови ме ради прељубе” Културно-просветног центра Петровац на Млави.

*Награду за најбољу представу фестивала је добила представа “Сан летње ноћи” позоришта “Миливоје Живановић” Центра за културу Пожаревац. Након доделе награда, у чацт награђениг домаћини су одиграли своју представу “Љубав” Мареја Шизгала у режији Фуада Табучића.

Comments are closed.