Oдржан фестивал рок музике „Korock fest 2022“

У петак, 15. јула 2022. године на стадиону „Бора Бека“ одржан је фестивал рок музике „Korock fest 2022“. Манифестација у славу рокенрола и музике, оправдала је очекивање организатора и публике. Сваки бенд се својим квалитетом и умећем показао а публика је позитивно одреаговала, што се види из посећености фестивалу.
Костолац је град који дуги низ година негује рок културу и као последица тога фестивал је основан 2011. године од стране локалних музичара, а убрзо је овај потенцијал препознао Центар за културу “Костолац” и преузео покровитељство над читавим пројектом.
У годинама иза нас на KoRock-u су се смењивали многи локални рок бендови, различитих генерација, на велико задовољство љубитеља рок музике.Ове године љубитељи рок музике имали су прилику да чују „BAB“, „MASH UP“, „NEMIR I STRAST“, „TRIPLE TROUBLE“, „LUBRICUNTS“, „STARLIGHT“ и „K.L.I.N“.
Организатор манифестације je Центар за културу “Костолац” под покровитељством Градске општине Костолац. Велики допринос у организацији дао је Млађа Милановић, бубњар групе „TRIPLE TROUBLE“, један од оснивача “KoRock FEST – а”.

Comments are closed.