Kњижевно вече у оквиру манифестације “Новембарски дани културе”

У организацији Центра за културу Костолац и Народне библиотеке “Илија М. Петровић” Пожаревац, у четвртак, 25. новембра са почетком од 19 часова, у библиотеци у Костолцу, одржаће се књижевно вече у оквиру манифестације “Новембарски дани културе”. Књижевница Даниела Бакић представиће своје књиге: “Дневник чуда Дуде Алапаче” и “Чудима никад краја”.
О књижевници:
Даниела Бакић рођена је 1977. године у Сарајеву. Гимназију је завршила у Чачку, а универзитетске студије у Београду. Колумна Дуда Алапача, коју Даниела Бакић већ дуже од десет година пише за магазин Лепота и здравље, једна је од најчитанијих и најомиљенијих рубрика у читавом региону. Јунакиња ове колумне Дуда је савремена жена која се подједнако добро сналази или пак не сналази у улози пословне жене, мајке, ћерке, супруге и пријатељице. Веома интелигентна, духовита, саосећајна, осетљива, брза на језику, предузимљива, опсесивно везана за своје дете, најгори сувозач и “најбоља” другарица. Кроз њене приче срешћете се са уобичајеним проблемима са којима се иначе данашње младе мајке и супруге суочавају, али приметићете и комичне изразе који су у нашем друштву свеопште прихваћени. Даниела Бакић је удата и има двоје деце. Живи и ради у Београду.

Снимак књижевне вечери можете погледати у суботу, 27. новембра 2021. године од 18 часова на званичном сајту Центра за културу „Костолац“, ФБ страници и You Tube каналу са почетком од 18 часова.

Comments are closed.