У Костолцу одржано такмичење у параглајдингу

У недељу, 24. октобра на костолачком аеродрому одржано је ревијално такмичење у параглајдингу у дисциплини прецизно слетање. Учешће су узели такмичари из Београда, Новог Сада, Вршца и Пожаревца.

Свечаном отварању поред чланице Већа Маријане Божић која је отворила такмичење присуствовали су и председница Скупштине Градске општине Костолац Милена Церовшек, начелница Управе Градске општине Костолац  Ана Тишма, члан Већа Градске општине Костолац Срђан Радовановић, директорка Центра за културу “Костолац” Јелена Шаманц и председник Спортског Савеза Града Пожаревца Златан Костић.

У појединачној категорији прецизног слетања
1. место освојио је Мирослав Марјановић, ПК”Бели орлови” из Пожаревца
2. место припало је Димитрију Малетићу, КВС “Кошава” из Београда
3. место заузео је Јован Новак,  КВС “Кошава” из Београда.

Прво место екипно освојили су  КВС “Кошава” из Београда.

Пехаре и медаље најбољима уручила је директорка Центра за културу “Костолац” Јелена Шаманц, а сви учесници добили су захвалнице за учешће у такмичењу.

Председница Скупштине Градске општине Костолац Милена Церовшек, начелница Управе Градске општине Костолац Ана Тишма и председник Спортског Савеза Града Пожаревца Златан Костић опробали су се током дана у овој дисциплини и показали завидне вештине у параглајдингу. Организатори такмичења су Центар за културу  „Костолац“ под покровитељством Градске општине  Костолац  у сарадњи са ПК „Бели орлови“ из Пожаревца.

Comments are closed.