Крушевац Гето одушевио костолачку публику

У понедељак 28. јуна на кошаркашком терену иза ОШ“Јован Цвијић“, љубитељи стендап комедије имали су прилику за фантастичан провод, који им је приредио комеди двојац из Крушевца. Никола Тришић Триша и Никола Миленковић Чами успели су да засмеју публику, а свако од нас могао се препознати у њиховим ликовима.

Духовити двојац из Крушевца бави се музиком, а широј јавности постали су познати преко кратких видео формата на друштвеним мрежама, кроз које обрађују свакодневни живот и ситуације у којима се свако може пронаћи.Сазнали смо какав је живот у браку Слобадана и Снежане и њихова дневна рутина, како су се упознали заволели, како је њиховој деци на фактултету, први одлазак на летовање итд..

Група је настала 2011. године за време њихових студија у Београду. На врло духовит и комичан начин баве се општим провинцијским друштвеним темама, како кроз песме, тако и кроз скечеве, који у последње време привлаче све већу пажњу. Њихови интересантни и надасве духовити скечеви које у видео формату објављују на друштвеним мрежама, свакако су неизоставни део њиховог наступа. Обичан, неполитички и невулгарни хумор је свакако оно по чему су препознатљиви.

Comments are closed.