Одржано VI Савезно полагање за црне појасеве

У недељу, 27. јуна, у организацији Српског савеза систем самоодбране реални аикидо 2015 и Борилачког центра “Кнез Милош – КОС” из Костолца, у прелепом историјском амбијенту амфитеатра Археолошког парка “Виминацијум” одржано је VI Савезно полагање за црне појасеве.
Полагање је отворио председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски, који је изразио задовољство, јер је Костолац домаћин овакве спортске манифестације.
Захвалнице за подршку пружену клубу, представник Борилачког центра “Кнез Милош”, Антон Ивановић уручио је Градској општини Костолац, Центру за културу “Костолац”, Археолошком парку “Виминацијум”, Синдикату ПД “Георад” Дрмно, МД лекарској ординацији из Костолца, Књаз Милош Натура д.о.о, СЗР “Врабац” из Пожаревца и “Стевановић турс” из Малог Црнића.
Марко Оцокољић из Костолца добио је Повељу Савеза за допринос развоју борилачке вештине као председник “Борилачког центра Kнез Милош-KОС” из Kостолца. Док су за медијску подршку захвалнице добили НИПД “Реч народа” Пожаревац, “Радио стил” Костолац и “САТ телевизија” Пожаревац.
Сви кандидати су успешно савладали и приказали прописан програм ССРА2015 за звање ДАН. Жарко Малбашић из КРА и ЈЈ Нови Сад положио је за први дан звања, Биљана Јовановић из БК “Кнез Милош” за други дан звања, Лазар Митић из БК “Кнез Милош” сада је носилац црног појаса други дан, Горан Павловић из БК “Кнез Милош” је такође заслужио други дан звања, а Михаљ Харча из ЦРА Брешћански је стекао трећи дан звања.
Међу гостима, представницима сродних спортских клубова, такође су били и гости из Македоније.

Comments are closed.