Свечани пријем за прваке Србије у спортској гимнастици и футсалу

У Скупштинској сали Градске општине Костолац у среду, 26.05.2021. године приређен је дочек спортистима који су освојили прва места на републичком првенству основних школа у спортској гимнастици и футсалу, а које организује Савез за школски спорт Србије.

Добродошлицу су им пожелели председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски, председница Скупштине Градске општине Костолац Милена Церовшек, помоћница председника Маја Здравковић, чланица Већа ресорно задужена за спорт и културу Маријана Божић и директорка Центра за културу Костолац Јелена Шаманц.

Није лако победити на републичком такмичењу, где учествују школе из свих градова Србије. Нисте ни свесни чињенице да остваривши овакве резултате, на најбољи могући начин промовишете Градску општину Костолац и вашу школу. Овим резултатима потврдили сте да је Костолац увек био и биће град спорта, честитам вам ви сте наш највећи понос, рекла је председница Скупштине Милена Церовшек.

Поносни смо на ваше успехе у спорту и што сте на најлепши могући начин представили вашу школу и наш град. Ово је за нас мотивација да још више улажемо у спортску инфраструктуру, како би вам обезбедили још боље услове за тренинг, нагласио је Крстаноски.

Чланица Већа Градске општине Костолац Маријана Божић честитала је спористима поручивши им да наставе и даље да нижу медаље, али и да буду добри ђаци, а касније успешни и добри људи.

Том приликом председник Градске општине Kостолац Серџо Kрстаноски уручио је пригодне поклоне спортистима, њиховим наставницима, тренерима и директорки ОШ „Јован Цвијић“ Сунчици Марковић.

Comments are closed.