Одржана промоција првог броја часописа “Глас младих”

У четвртак, 13.маја 2021. године у 19 часова у Цркви Светог Максима Исповедника у Костолцу одржана је промоција првог броја часописа “Глас младих”.
Часопис је проистекао из пројекта “Први кораци у новинарству” који је под покровитељством Градске општине Костолац током текуће године реализовао “Психолошки центар Костолац” и био је руковођен потребом да допринесе квалитетном животу младих Костолца.
Припремајући часопис, млади новинари показали су висок ниво зрелости, одговорности, умешности, креативности и истрајности, а такође и велику љубав према нашем граду.
Све рубрике часописа “Глас младих” посвећени су Костолцу – његовим установама, знаменитостима, житељима, историји, важним културним, спортским и другим манифестацијама и намењене су не само млађим, већ и старијим читаоцима које занима како наш град изгледа из перспективе младих.
Уредник часописа: Оливера Хајровић, психолог, руководилац “Психолошког центра Костолац”.Аутори и водитељи радионица били су професори српског језика и књижевности – Магдалена Реџовић, Гордана Славковић, Надежда Вулић, новинар и водитељ Радио “Стила” Сања Ристић.

Comments are closed.