Младо удружење “Кош 012” одиграло пријатељску утакмицу против градског ривала К.К “Пожаревац”

Спортско кошаркашко удружење „Кош 012“ из Костолца је протекле недеље било домаћин пријатељском, а свом градском ривалу екипи К.К. „Пожаревац“ у категорији млађих пионира. Утакмица је организована у костолачкој спортској хали где иначе ове сезоне млади кошаркаши из Костолца играју своје првенствене утакмице.

Утакмица је одржана у складу са прописаним епидемиолошким мерама и без присуства публике. У условима таквог надметања и где резултат није био у првом плану, може се слободно рећи да су кошаркаши обе екипе показали велику борбу, фер игру и сјајно умеће са лоптом. Ипак, у овом првом њиховом сусрету, боље су се показали млади кошаркаши Костолца и у лепршавој и бржој игри дошли до победе. Забележен је први овакав сусрет између два клуба и како доликује овим, сада градским ривалима, да у будућности се састају што чешће и показују своја умећа и вештине у овој магичној игри под кошевима.

Иначе, младо удружење, које броји 40 чланова, младих кошаркаша и кошаркашица, ове такмичарске сезоне у селекцији млађих пионира има запажен број талената. Сви они редовно и напорно тренирају, пркосе тренутним ситуацијама, остају здрави, стичу пријатељства и развијају се у добре спортисте и ђаке. Ово су само нека запажања тренера и људи који прате и помажу клубу.

Comments are closed.