Наградни конкурс Центра за културу „Костолац“: „Новогодишњи украс и новогодишња честитка“

Уочи најрадоснијих зимских празника, Центар за културу Костолац позива малишане у авантуру израде новогодишњих честитки или новогодишњих украса, уз поруку да негују праве вредности и да никада не занемаре свој маштовити стваралачки потенцијал.

Наградни конкурс „Новогодишњи украс и новогодишњачеститка” Центар за културу “Костолац” организује први пут и право учешћа имају девојчице и дечаци узраста до петнаест година.

Своје радове деца могу слати у виду фотографија (неколико фотографија процеса израде новогодишње честитке или украса) или видео записа на е mail CZKDECIJI@GMAIL.COM. Потребно је да се напише име и презиме, датум рођења и контакт (број телефона или е mail).

Конкурс почиње 10.12. и траје до 20.12.2020. године, а учеснике очекују занимљивеи вредне награде.

Награде су следеће: Новогодишње фотографисање у студију Владе Јовића, новогодишње осликавање прозора, 3 x 2000 динара – ваучери ресторан “Галија”, слике, књиге, слатки пакети, играчке, бојанке, мајице, беџеви, рамови за слике и бројне друге награде.

Драга децо очекујемо да ћете бити вредни, креативни, весели и здрави, а Центар за културу ће наградити ваш труд и улепшати вам предстојеће новогодишње празнике.

Comments are closed.