Предавање о гестикулацији у Библиотеци у Костолцу

Библиотека у Костолцу позива вас на предавање “Говор тела” у петак, 5. октобра 2018. година, у 19 часова.
О предавачу:
Весна Радивојевић рођена је 1977. године у Пожаревцу. Годинама је радила као новинар, затим у маркетиншким агенцијама и издаваштву (Младинска књига, GREY Worldwide, Procter&Gamble и др.). Психологија, филозофија позитивног размишљања и процеси сазревања личности – одувек су били у жижи њеног интересовања.
Прошла је кроз обуку за Неуро и спиритуално саветовање (Neuroscience Training and Coaching Institute, USA) и током година кроз константно  обучавање и усавршавање кроз многобројне тренинге, провере знања – дошла до својих сазнања које жели да подели са другима. Тренутно је запослена у Дунав осигурању. Удата је и мајка је троје деце.
О предавању:
Говор тела одувек је свима нама фасцинантан. Гестикулација представља првобитан, невербалан облик комуникације, односно прављење покрета при говору целим телом, нарочито раменима и рукама. Често се питамо, због чега људи, који већ поседују толико развијен комуникациони систем попут вербалног, користе невербалне знаке?  Покрет и мимика је нешто што не можемо у потпуности да контролишемо. Примећивање сигнала који људи шаљу једни другима је одраз емоционалне интелигенције. Говор тела може да вас упозори на многе ствари, јер ако добро упознате говор тела, можете постати живи детектор лажи.
Улаз на предавање је слободан.
Добро дошли!

Comments are closed.