Међуокружно такмичење средњошколаца у рукомету: ТШ „Никола Тесла“ најбоља

                  У костолачкој Спортској хали 6. децембра одржано је Међуокружно такмичење  средњих  школа у рукомету за дечаке. За прво место и пласман на републичко такмичење бориле су се четири екипе, са укупно 48 ученика и то: Техничка школа из Смедерева, костолачка Техничка школа „Никола Тесла“, Медицинска школа  из Ћуприје и Машинско – електротехничка  школа из Бора.

                 Играло се по куп систему, а смедеревска Техничка школа је у првом мечу била боља од школе из Бора и славила са 31:21. Рукометаши из ТШ „Никола Тесла“ су били успешнији од вршњака из Ћуприје и заслужено победили – резултатом 18:10. Након тога је уследио финални дуел у коме је Техничка школа из Костолца славила у утакмици са смедеревским средњошколцима – са 18:11 и дошла до првог места. Три провопласиране екипе награђене су пехарима и дипломама.

                 Школске екипе на овом такмичењу су водили професори Марко Сузић (Костолац), Светлана Шуклић (Смедерево), Оливер Стоилковић (Бор) и Дејан Никодијевић (Ћуприја). Утакмице су судили Душан Васиљевић и Реџеп Морина, док су за записник и семафор биле задужене Катарина Благојевић и Јелена Пешић. Руководилац такмичења је био професор Драган Ћирић.

 

 

 

Comments are closed.