Одбојка на песку: „Пешчане кобре“ најбоље

У организацији Културно – спортског центра „Костолац“ на градској плажи „Топољар“ богат спортски програм овог лета употпуњен је још једним квалитетним такмичењем. Након занимљивих и неизвесних утакмица 16. августа је успешно завршен и турнир у одбојци на песку.

За титулу победника у овом атрактивном спорту такмичило се осам екипа: „Безимени“ (Душан Убипарип и Страхиња Лазаревић), „Грбићи“ (Урош Убипарип и Немања Васиљевић), „Ташићи“ (Игор Ташић и Филип Ташић), „Синдикат копова“ (Милан Богдановић и Немања Божић), „Виминациум“ (Влада Стојадиновић и Горан Морина), „Пензионери“ (Филип Гавриловић и Милан Медић), „Синдикат Аутотранспорт“ (Никола Јанковић и Деми Спасић) и „Пешчане кобре“ (Виктор Бакић и Веселин Стевановић).

Највише успеха имале су „Пешчане кобре“, тако да је ова екипа освојила прво место. Другу позицију су заузели „Пензионери“, трећи су били „Безимени“, док је турнир у одбојци на песку на четвртом месту завршио тандем „Виминациум“. На крају узбудљивог такмичења Виктор Бакић је проглашен за најбољег играча.

 

Comments are closed.