„Лила кабаре“ у Костолцу

У среду, 21. августа 2024. године на платоу испред Спортске хале у Костолцу са почетком у 20.00 часова можете погледати кабаретску представу „Лила кабаре“ у склопу манифестације „Костолачко лето 2024.“.

ЛИЛА кабаре је о дамама које су испуниле свој сан и страст, мењале свет на разним пољима од уметности до науке, а све то уз сјајну музику и духовите приче. Ова представа има, наравно, пре свега, класичне елементе кабареа, приче, песму и плес, али и елементе станд уп-а. Испреплетена је причама о дамама које су живеле свој сан, као и и личним причама Монике Ромић.

Кабаре чине фасцинантне приче о женама као што су Хеди Ламар, Марија Кири, Софија Соја Јовановић, Џозефина Бејкер, Валентина Терешкова и остале, као и неки незаборавни хитови али и песме које дуго нисте чули. Открићемо вам само неке од њих: „Шу-шу“, „Лутка која каже не“, „Chattanooga Choo Choo“, „Љубав и мода“, „Autobus Calypso“, итд.

Кабаретску представу „Лила кабаре“ организује Центар за културу „Костолац“ под покровитељством Градске општине Костолац.

Comments are closed.