Одржан 15. Традиционлани турнир у рукомету на песку у женској конкуренцији

У суботу 27. јула 2024. године на СРЦ „Топољар“ у Костолцу одржан је 15. Традиционлани турнир у рукомету на песку у женској конкуренцији.
На турниру је учествовало 9 женских екипа сврстаних у 2 категорије: сениорке и млађе категорије. Ове године учешће је узело више од 100 учесница.
На турниру су учествовале екипе из Костолца, Пожаревца, Умчара и Тополе.
У категорији сениорки прво место је освојила екипа ЖРК „Умчари“, друго место екипа ЖРК „Рудар“, док је треће место освојила екипа ЖРК „Немањић 1“.Најбољи голман турнира у сениорској конкуренцији је била Јована Секулић из ЖРК „Рудар“, најбољи играч Симоновић Анастасија из ЖРК „Немањић “, најбољи стрелац турнира је била Душић Теодора.
У млађим категоријама турнир је освојила екипа ЖРК „Умчари“, друго место је освојила екипа ЖРК „Рудар“, док се на трећем месту нашла екипа „Колибри“.Најбољи голман турнира у млађим категоријама је била Јовановић Милица из ЖРК „Колибри“, најбољи играч Недељковић Емилија из ЖРК „Умчари“, најбољи стрелац турнира је била Стојановић Исидора из ЖРК „Рудар“.
Турнир је организован у склопу манифестације „Костолачко лето 2024.“. Организатор турнира је Центар за културу „Костолац“ у сарадњи са ЖРК „Рудар“ из Костолца под покровитељством Градске општине Костолац.

Comments are closed.