Кројачка радионица 4.октобар 2024. године

Други дан кројачке радионице, у организацији Удружења за промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“, протекао је у истом креативном духу. Наши мали полазници су се окупили како би савладали вештине у шивењу и кројењу, а радионица је била испуњена позитивном атмосфером и радним еланом.

Уз стручно вођење искусног кројача (наше драге тетка Руже), учесници су наставили да упијају све технике, попут креирања кројева, израде декоративних шавова и рада на персонализованим комадима. Посебно интересовање изазвао је део у којој су полазници учествовали у кројењу и шивењу сопствених пројеката.

Овом приликом, захваљујемо се свим учесницима који су са великим интересовањем учествовали у радионици. Надамо се да ћемо вас видети и на нашим наредним радионицама, где ћете наставити да учите, усавршавате своје вештине и можда, баш неко од вас, постане врхунски дизајнер, кројач…

До тада, хвала још једном што сте били део ове радионице и што са нама делите љубав према ручном раду и креативности.

Радионица „Сам свој кројач“ реализована је у сарадњи Удружења „Од књиге до душе“ и Центра за културу „Костолац“ а под покровитељством Градске општине Костолац.

Comments are closed.