„Астерикс и Обеликс“ пред најмлађим Костолчанима

У четвртак, 22. августа 2024. године на платоу испред Спортске хале у Костолцу са почетком у 19.30 часова нажи најмлађи суграђани могу погледати дечију представу „Астерикс и Обеликс“.

Ова музичка комедија намењена је најмлађој публици узраста од 3. до 12.године, са занимљивом сценографијом, живописнимкостимима и маскама, са седам ликова које тумаче четворо младих и афирмисаних глумаца уз оригиналне сонгове и музику. Направљена је занимљива, едукативна, забавна и шароликапредстава, која је настала по мотивима стрипа „Астерикс“. Поредо сновних ликова из стрипа у представи се уместо Цезара појављује „страшна и грозна али лепа“ Цезарица Јулијана Мргудић која је одлучилада забрани деци да се играју и да све играчке овог света припадају самоњој и да ником ништа неће да да. Наравно да јој смета мало Галско село, па одлучује да натераврача да јој ода тајну чаробног напитка да би постала најјача на свету ида све буде њено и само њено.

У случају лоших временских услова дечија позоришна представа „Астерикс и Обеликс“ биће одржана у позоришној сали Дома културе у Костолцу.

Дечију позоришну представу „Астерикс и Обеликс“ организује Центар за културу „Костолац“ под покровитељством Градске општине Костолац у склопу манифестације „Костолачко лето 2024.“.

Comments are closed.