„Девојчица у шуми“

Манифестација „Костолачко лето 2024.“ садржи доста садржаја везаних за наше најмлађе суграђане. У четвртак, 15. августа 2024. године са почетком у 19.30 часова одржаће се дечија представа „Девојчица у шуми“.
У овој веселој причи упознајемо Сојку и Ловца који желе да улове Меду и продају га циркусу да би се обогатили. Наравно пошто уз Меду увек иде и Маша заплет се компликује.
Уз атрактивне кореографије кловнова у циркусу, оригиналну музику у представи, разне заврзламе које изводе Сојка и Ловац, као и чињенице да се Медвед и Маша појављују у оригиналним костимима -маскотама, што код деце изазива посебно одушевљење – ова представа загарантовано држи деци пажњу.
Представу додатно увесељавају сонгови праћени оригиналним кореографијама.
У представи играју: Светлана Сретеновић у улози Сојке, Саша Јоксимовић у улози Ловца, Тијана Биочанин у улози Маше, Душан Павловић у улози Меде.

У случају лоших временских услова дечија представа “Девојчица из шуме” одржаће се у позоришној сали Дома културе у Костолцу.
Дечију представу “Девојчица из шуме” организује Центар за културу “Костолац” под покровитељством Градске општине Костолац.

Comments are closed.