Стигао је “Чаробни децембар”

Одбројавање до нове 2024, године је почело. Костолац је украшен прелепим украсима на платоу испред Спортске хале и Градске општине Костолац.
Центар за културу „Костолац“ и ове године организује манифестацију „Чаробни децембар“ у Спортској хали у Костолцу.
У петак 22. децембра 2023. године програм „Чаробног децембра“ почиње у 17.00 часова са дечијим новогодишњим концертом. Посетиоци ће моћи да уживају у дечијим песмама које ће извести Оркестар „Гвардија“.
У исто време од 17.00 часова почиње наградна игра „Најлепше писмо Деда Мразу“.
Најлепша писма ће бити награђена.
Наградна игра траје до 18.00 часова.
У 18.00 часова почиње двосатно дружење са Маскотама и Деда Мразом који стиже у наш град. Израда новогодишњих украса почиње у 18.00 часова и трајаће до 20.00 часова у креативној радионици „Куцнуо је прави час, да све сија око нас“ са аниматорима клуба „“Boom“.
У оквиру манифестације „Чаробни децембар“ „Удружење жена Кленовник“ имаће продајну изложбу својих производа.
У суботу 23. децембра 2023. године програм почиње у 18.00 часова са дечијом представом „Две новогодишње јелке“.
Наградна игра за најбољи новогодишњи украс почиње у 18.00 часова и трајаће до 20.00 часова у „Радионици искри и осмеха“ са аниматорима „Смарт Старт“ из Пожареваца. УКРАСИ СЕ ПРАВЕ НА ЛИЦУ МЕСТА, У СПОРТСКОЈ ХАЛИ.
Дечица ће се такмичити у три категорије:
– од 4 до 6 година;
– од 7 до 9 година и
– од 10 до 14 година.
У свакој категорији биће изабрана прва три најбоља украса.Наш жири ће изабрати и најмаштовитији, најмодернији, најсјајнији, најнеобичнији и најшаренији украс. Победници ће бити награђени пригодним поклонима.
Програм завршавамо са новогодишњим концертом „Новогодишња идила“ Хора Дечијег културног центра Београд који почиње у 19.00 часова.
Удружење за промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“ ће се ове године представити својом продајном изложбом.
Манифестацију „Чаробни децембар“ организује Центар за културу „Костолац“ под покровитељством Градске општине Костолац.

Comments are closed.