Најава представа током месеца новембра

04.11.2022. године
Дом културе у Костолцу 20:00 часова
Цена улазнице: 500 динара
Боинг Боинг је планетарно препознатљива комедија из шездесетих година која је изашла из пера Марка Камолетија. Српска адаптација коју је креирала Бранислава Илић на једном месту окупља екипу која је већ препознатљива по својим фантастичним наступима. Укључује Радована Вујовића, Виктора Савића, Борку Томовић, Јелену Гавриловић, Наду Мацанковић, Јелисавету Орашанин, Андријану Оливерић и Марину Воденичар. На сцени ћете се упознати са једним послератним Паризом, његовим особеностима и чаролијом која је неодољиво привлачна свакоме ко упозна ову европску престоницу. У центру збивања је младић који случајно или намерно има три веренице, стјуардесе са различитим пореклима. Ниједна не зна за ову другу, све док се њихов ред летења поремети, а тад наступају комичне ситуације на које је немогуће остати равнодушан.
19.11.2022. године
Дом културе у Костолцу20:00 часова
Цена улазнице: 300 динара
„Пут великана“ је прича о великанима позоришне уметности с почетка двадесетог века. Дан уочи Нушићеве смрти, обилазе га пријатељи, колеге, глумци које је волео и који су њега дубоко поштовали и волели. Миливоје Живановић, Жанка Стокић, млада глумица Јаворка, у вечитом камчењу нове улоге, касније се појављује и Љубинка БобићДа би разонодили и орасположили вољеног Нушића, пуни досетки, песме и анегдота приказујући једно прошло време, кад је позориште у Србији значило више од живота.Духовита, забавна, али и сетна прича о једном времену, пуном носталгије, зачињено урнебесним причама о ондашњем начину живота, али такодје и драматичним судбинама ових великана српске уметности.
26.11.2022. године
Дом културе у Костолцу 20:00 часова
Цена улазнице: 300 динара
“Закосотина” је комедија на јужњачком дијалекту која прати доживљаје главног јунака Милета Султана током његове прве брачне ноћи. Пакет улазница за обе позоришне представе и монодраму „Закасотина“ је 900 динара.
Продаја карата ће се вршити у Центру за културу „Костолац“ од 20.10.2022. године од 08:00 – 22:00 часова. На дан представе продаја карата ће се вршити у Центру за културу „Костолац“ од 08:00 – 15:00, од 15:00 часова на билетарници Дома културе у Костолцу.

Comments are closed.