“STAND UP” Семира Гицића биће изведен у позоришној сали Дома културе у Костолцу

Због могућих временских неприлика “STAND UP” Семира Гицића биће изведен у позоришној сали Дома културе у Костолцуса почетком од 21:00 час.
ПРОГРАМ ЈЕ НАМЕЊЕН ПОСЕТИОЦИМА СТАРИЈИМ ОД 16 ГОДИНА.

Бескомпромисни “stand-up” је монокомедија коју изводи глумац и драматург Семир Гицић. Тема ове монокомедије је „ Мале ствари које нас вежу“, те се посебно ставља акценат на ситуације у којима мали човек свакодневно обитава.
Комедија је својеврсни наставак „Бесконцептуалног станд-уп-а“ са којим је Семир пунио сале широм Југославије због популарности клипова на друштвеним мрежама.
У његовим наступима нема вицева, јефтиних метафора, певања, играња и другог бадава трошења времена. Само сат и по времена анализе особа којима фале особине особа, животних ситуација и предрасуда о сортама људским и нељудским. Семир је аутор популарних представа: Пази с киме спаваш, Љубавне играрије, Чекајући министра, Имамо дојаву, Пинокио за одрасле, Ко вама даде представу, Дежа ви и других, а сценариста је тв серије “Колегинице”.
Аутор не обећава и не гарантује хит представу, урнебесну комедију и смех до суза. Аутор говори бесконцептуално и бескомпромисно.
Дођите и уверите се зашто су сале увек распродате!

Comments are closed.