ЗВАНИЧАН ПОЧЕТАК СЕЗОНЕ 15. ЈУНА

КОСТОЛАЧКА ПЛАЖА СПРЕМНА ЗА КУПАЧЕ

– Више спортова на води – Већи број сунцобрана – Више спасилаца – Недељно испитивање воде – Уређен део за роштиљање

Званичан почетак сезоне купања и најава „Костолачког лета 2022.“ планиран је за 15. јун 2022. године на теренима Спортско-рекреативног центра „Топољар“. Цео програм је у склопу прославе јубилеја 10 година од оснивања Центра за културу „Костолац“.

Као и протеклих године, припремљен је богат културно – уметнички и спортски програм, који ће се од 15. јуна до 1. септембра дешавати на плажи, стадиону, испред спортске хале. Биће концерата, спортских догађаја, позоришних представа, дечијег програма.
Ове године доста пажње је посвећено на текућем одржавању и уређењу плаже – постављене су украсне саднице, оспособљена је тенда која прима око 50 нових места. Постављени су и додатни сунцобрани. Проширен је и капацитет купалишта, веће су могућности за бављењем спортовима на води. Новина која је уведена ове године је и да се могу изнајмити кајаци и суп даске. Такође је намера да наставимо са уређењем спортских терена, поставимо нови песак и ватерполо терен на надувавање. Уређен је и простор за роштиљање, постављењена су четири нова роштиља и планира се да се замене столови на летњиковцима.
За најмлађе наше суграђане на располагању и дечије игралиште са тартан подлогом на коме могу уживати свакога дана.

Comments are closed.