Успешно реализован 12. ТУРНИР У РУКОМЕТУ НА ПЕСКУ

У оквиру манифестације “Костолачко лето 2021” на спортско рекреативном центру “Топољар” у Костолцу, у суботу 31. јула 2021. године, успешно је реализован 12. ТУРНИР У РУКОМЕТУ НА ПЕСКУ у женској конкуренцији.

За титулу победника надметало се око стотинак рукометашица окупљених у 9 екипа- 6 у сениорској и 3 у млађој категорији. Поред Костолца учествовале су и екипе из Пожаревца и Тополе.
Турнир у рукомету на песку у сениорској категорији освојиле су ветеранке костолачког „Рудара“, 2. место освојила је екипа ЖРК „Рудар -2“, 3. место је заузео ЖРК „Колибри“. За најбољу играчицу проглашена је Маја Клинц, најбољи стрелац била је Ана Благојевић, а Данијела Рајковић проглашена је за најбољег голмана.
Турнир у рукомету на песку за млађе категорије освојила је екипа ЖРК „Колибри“, 2. место ЖРК „Рудар“, а 3. место је припало ЖРК „Рудар 2“.
12. традиционални турнир у рукомету на песку организовали су ЖРК „Рудар“, Центар за културу „Костолац“, Рукометни савез Србије, Рукометни савез Браничевског округа, под покровитељством Градске општине Костолац.

Comments are closed.