Прво коло Пионирске гимнастичке лиге

У спортској хали у Костолцу уз поштовање препорука Владе Републике Србије у недељу, 18.10.2020. године одржано је Прво коло Пионирске гимнастичке лиге- женска спортска гимнастика Регион 1 Централна Србија.

Клубови који су узели учешће у такмичењу су: ГК “СО Партизан” из Костолца, ГК “Београд” из Београда, СГК “Звезда” из Пожаревца, ГК”Диф” из Београда, ГК “Победник” из Београда, УФВР “Партизан” из Краљева.

Девојчице су се такмичиле у три селекције.

У првој селекцији 2012 и млађе, Најда Поповић, Ања Јованов, Катарина Петковић, Даница Јовановић и Дуња Здравковић освојиле су екипно 5. место, док је појединачно Најда Поповић заузела 4. место.

У другој селекцији 2010 и 2011, Марија Миловановић, Нађа Поповић, Ленка Огњановић, Мина Перић и Лара Шћекић освојиле су заслужено 1. место. Појединачно Нађа Поповић 2. место и Ленка Огњановић 3. место.

Трећа селекција 2009. годиште у појединачном такмичењу, Ива Радић освојила је 4. место док је Миња Ђаловић заузела 11. место.

Тренер ГК “СО Партизан”, проф. Никола Најдовски сматра да ће се у наредном колу наше такмичарке приказати у бољем светлу и са још бољим резултатом.

Comments are closed.