Позоришна представа “ОТКАЧЕНЕ”

Позоришна представа “Откачене”, рађена по тексту Славице Љуљић, а у режији Монике Ромић биће изведена у позоришној сали Дома културе у Костолцу у понедељак, 11. новембра 2019. године, са почетком у 20 часова. Цена улазнице је 400 динара.

Ово је прва урнебесна комедија по угледу на стране ТВ серије, која прати згоде и незгоде једне градске породице у њиховим покушајима да живе као “сав нормалан свет”, да се са својим проблемима носе на зрео и одговоран начин што им никако не полази за руком и што, наравно, доводи до низа комичних ситуација.

Према речима аутора, „Откачене” је нови домаћи позоришни комад који говори о времену у ком живимо, као и о стању друштва које се налази на тешком испиту састављеном од најразличитијих питања. Комичне ситуације, ситуације апсурда и ситуације забуне повезане су са разним питањима:

Да ли смо превише загледани у себе?
Да ли су наши животи у општој површности и збуњености изгубили смисао?
Да ли је однос између нових тенденција и старих вредности, ситних интереса и разних других задовољстава на најразличитије начине, реалан?
Да ли је популизам пластичне хирургије донео срећу или ипак несрећу људима?

Представа на комичан начин третира проблеме са којима се срећу жене у пословном и породичном животу, партнерским и пријатељским односима, са намером да се у делу препознају различите генерације.


Улоге:
Борис Миливојевић
Моника Ромић
Златија Ивановић
Славица Љујић
Даница Радуловић
Јована Младеновић

Специјални гост: Игор Лазић Ниггор
Специјални гост из оффа: редитељ Милорад Милинковић Дебели

Редитељ: Моника Ромић
Консултант: Никола Завишић

Сценски покрет: Пјер Рајковић
Сценограф: Тања Жиропађа
Текст: Славица Љујић
Музика: популарни хитови 80тих година: Последња игра лептира, Сања Илић, група Зана, Бајага, Жика.. као и група Јинџ…
Сонгове отпевали: Учесници “Откачених”
Продукција: МониЦарт

Comments are closed.