Предавање “Озонски омотач: оштећење и мере заштите

Библиотека у Костолцу, Одељење Народне библиотеке “Илија М. Петровић” Пожаревац, позива Вас у уторак, 20. новембра, са почетком од 19:00 часова на предавање “Озонски омотач: оштећење и мере заштите”. Предавање ће одржати Драган Стојановић, дипломирани хемичар. . Улаз је слободан. Добро дошли!

О предавачу:

Драган Стојановић, рођен је 1981. године у Пожаревцу, живи у Костолцу. Завршио је средњу Медицинску школу у Пожаревцу, а затим наставио студије  хемије на Хемијском факултету Универзитета у Београду. Дипломирао сам на Катедри за примењену хемију и стекао звање дипломирани хемичар. Тренутно је запослен као наставник  хемије у Техничкој школи са домом ученика “Никола Тесла” у Костолцу, Медицинској школи  Пожаревац у Пожаревцу и Основној школи “Божидар Димитријевић Козица” у Брадарцу

Члан је Српског хемијског друштва и Савеза инжињера и техничара Србије. Посебно интересовање показује ка области медицинске хемије, биохемије и екотоксикологије.

О предавању:

Предавање и ппт презентација о утицају озона на живи свет и актуелним проблемима који могу довести до појаве озонских рупа, о оштећењу озонског омотача и мерама заштите које се могу предузети како би се спречило даље нарушавање озонског слоја.

Comments are closed.