Рукометни клуб “Рудар” Костолац трећи у Србији

 

 

ДЕЛЕГИРАЊЕ СЛУЖБЕНИХ ЛИЦА

2. ДАН – РАЗИГРАВАЊЕ

 

САТНИЦА УТАКМИЦА

ЗА КОНАЧАН ПЛАСМАН

КОНАЧАН ПЛАСМАН

 

Наши млади рукометаши су после бољег извођења седмераца савладали екипу Црвенке. После 50 минута игре није било победника (20:20), па се победник тражио кроз три серије седмераца. Прецизни за РК “Рудар” су били Марко Ђорђевић, Скендер Татари и Вучко Мрвовић, после чијег гола је уследило велико славље у дворани.

Најкориснијем играчу Првенства Србије за играче рођене 2001. и млађе, Харису Џемаиловићу из РК Рудар из Костолца, пригодан поклон је уручио Милош Рајичић, голман који је поникао у школи рукомета у Смедеревској Паланци.

Другопласираној екипи Првенства Србије за играче рођене 2001. и млађе, РК СТУДЕНТСКИ ГРАД из Београда, медаље и пехар је уручио Ненад Живковић, председник Спортског Савеза Смедеревске Паланке.

Плакету Рукометног савеза Србије, техничком организатору Првенства Србије за играче рођене 2001. и млађе, у име РК „Паланка“ примио је Игор Пантелејић а уручио Далибор Ристић, Директор ТМК РСС.Трећепласираној екипи Првенства Србије за играче рођене 2001. и млађе, РК РУДАР из Костолца, медаље и пехар је уручио Игор Пантелејић, председник Организациониог одбора Државног првенства М16.

Прваку Србије за играче рођене 2001. и млађе, РК ВОЈВОДИНА из Новог Сада, медаље је уручио Небојша Павловић, заменик председника СО Смедеревска Паланка, а пехар Далибор Ристић директор ТМК РСС.

Comments are closed.