Deadpool 2

У понедељак, 28. маја биће пројекција филма „Deadpool 2“ у Дому културе у Костолцу са почетком у 18:00 часова. Цена улазнице је 250 динара.

Aмерички научнофантастични суперхеројски филм из 2018. године редитеља Дејвида Лајтча, а по сценарију Рета Риса, Пола Верника и Рајана Ренолдса на основу стрипа Дедпул аутора Фабијана Ничиеце и Роба Лајфилда и наставак филма Дедпул из 2016. године. Продуценти филма су Сајмон Кинберг, Рајан Ренолдс и Лорен Шулер Донер. Музику је компоновао Тајлер Бејтс.

Глумачку екипу чине Рајан РенолдсЏош БролинМорина БакаринЗази БицТи Џеј МилерБријана ХилдебрандЏек Кеси и Стефан Капичић. Светска премијера филма је била одржана 18. маја 2018. у Сједињеним Америчким Државама.

Буџет филма је износио 110 000 000 долара.
Пошто је преживео скоро па говеђи напад, унакажени радник кафића Вјед Вилсон (Рајан Ренолдс) труди се да оствари свој сан и постане најзгоднији шанкер у Мејберију, а истовремено мора да научи да живи с губитком чула за укус. Не би ли некако себи забиберио живот, а у потрази за кондензатором флукса, Вејд мора да се бори против нинџи, јакуза и чопора сексуално агресивних паса, путујући по свету и откривајући важност породице, пријатеља и укуса. Оно што ће наћи јесте дашак авантуре и нешто за чиме је жудео, а то је шоља за кафу с титулом „Најбољи љубавник на свету“ на њој.

Comments are closed.