Одржана представа Магична лира

На сцени Дома културе у Костолцу, у недељу, 20. маја костолачкој публици представило се „Чича Мичино Позориште“ представом „Магична лира“.

„Магична лира“ је, пре свега, представа о музици, али и представа о пријатељству, љубави и правим вредностима. Принц Мирко и принц Сашко имају исти циљ: Да освоје руку принцезе Симфоније. Један то жели из љубави, а други из користи. Једног воли принцеза, а за другог навија краљ. Да би се пронашло решење и смириле свађе, бака Соната обојицу шаље у фантастичну авантуру да пронађу и донесу магичну лиру! Али чаробњак Забрљавко додатно компликује ствари тако да њих двојица заједно морају да прођу кроз све препреке и поред разних разбојника и чудних бића да дођу до циља. На том путу ће упознати нове пријатеље и донети одлуке које нису очекивали. На крају ће све бити лакше и биће више мира када засвира магична лира.

У овој представи, једну од главних улога игра наш суграђанин Матеја Поповић. „Магична лира“ је прва представа коју је Матеја написао, а која је наишла на велико интересовање публике и позитивне коментаре.

 

Comments are closed.