Велика аудиција за нова лица модне агенције “Select”

Ако желите да будете лице са модних писта, реклама и насловних страна, модна агенција “Select” помоћи ће вам да остварите свој циљ.

У недељу, 13. маја 2018. године у 13х у Дому културе у Костолцу, биће одржана велика аудиција за нова лица модне агенције “Select”, и то за девојчице и дечаке од 3 до 12 година, и за девојке и младиће од 12 до 23 године.

Све информације можете добити на нашим бројевима телефона 011 3037 881 и 011 3035 300.

Модна агенција “Select” је водећа професионална модна агенција у Србији и једина која професионално ради са децом. Своје каријере у “Select-u” су започели водитељка емисије „Практична жена“ на ТВ Прва Наташа Павловић, глумац Лука Рацо, популарни Риста из серије „Синђелићи“, као и многобројни модели који данас раде на пистама миланског, париског, лондонског “Fashion Week-a”

Манекени модне агенције “Select” ангажовани су на ауторским, комерцијалним и сајамским ревијама најпознатијих наших и иностраних дизајнера, брендова и модних кућа.

Фотомодели модне агенције “Select” ангажовани су на рекламним кампањама за највеће наше и иностране брендове, као и на снимањима каталога, едиторијала и насловних страна најпрестижнијих “fashion” магазина.

Модна агенција “Select” организатор је “Fashion Selectiona”, највећег модног пројекта у југоисточној Европи, и “Kids Fashion Selectiona”, модног пројекта где се у току неколико дана презентују најновије колекције најпознатијих дизајнера, брендова и модних кућа, које се баве дечијом модом.

Comments are closed.