Дневник чуда Дуде Алапаче

Библиотека у Костолцу, Одељење Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац, позива вас на представљање књиге Дневник чуда Дуде Алапаче, коју је написала Даниела Бакић.

Петак, 19. јануар 2018. године у 19 часова, Библиотека Костолац.

Даниела Бакић је рођена 1977. године у Сарајеву. Гимназију је завршила у Чачку, а универзитетске студије у Београду. Колумна Дуда Алапача, коју Даниела Бакић већ дуже од десет година пише за магазин Лепота и здравље, једна је од најчитанијих и најомиљенијих рубрика у читавом региону. Јунакиња ове колумне Дуда је савремена жена која се подједнако добро сналази или пак не сналази у улози пословне жене, мајке, ћерке, супруге и пријатељице.

Даниела Бакић је удата и има двоје деце. Живи и ради у Београду.

“ДНЕВНИК ЧУДА ДУДЕ АЛАПАЧЕ”

Дуда Алапача је типична модерна жена са Балкана. Веома интелигентна, духовита, саосећајна, осетљива, брза на језику, предузимљива, опсесивно везана за своје дете, најгори сувозач и “најбоља” другарица. Кроз њене приче срешћете се са уобичајеним проблемима са којима се иначе данашње младе мајке и супруге суочавају, али приметићете и комичне изразе који су у нашем друштву свеопште прихваћени. У неким ситуацијама, кроз Дуду препознаћете себе, у неким другим – своју пријатељицу, комшиницу, сестру, али, оно што је сигурно – Дуда вам је спремила једну опуштајућу збирку својих лудости уз које ћете се сити насмејати и забавити. Ово је прави избор књиге за опуштање, уз поподневну кафу, паузу на послу, плажу, али и све оне кратке моменте у вашој свакодневници.

Comments are closed.